Simone & Søren Dahl Julekoncerter 2018

Julen er hjerternes fest

Frederikssund Hjerteforeningen vil gerne invitere til julekoncert med Simone og Søren Dahl der kommer og synger og spiller julen ind i Islebjerg Kirke i Frederikssund den 9 december kl. 16.00.

Oplev Simone og en af Danmarks allermest elskede radioværter, Søren Dahl, i en bevægende, hjertevarm og stemningsfyldt julekoncert med masser af kærlighed, julemusik og juleeventyr.

Simone synger nogle af julens dejlige salmer og sange med en stemme, der kryber helt ind under huden.

Søren Dahl fortæller vidunderlige julehistorier, anekdoter om det moderne menneskes trængsler i juletiden, spiller trompet til koncerten og fortæller om sit arbejde som ambassadør for Hjerteforeningen.

70 minutter i hjertevarmt selskab med Simone og Søren Dahl samt en fremragende pianist.

Køb Billet her

Selv om der står at biletterne ikke er på hold, så tryk på næste.

Læs mere om Hjerteforeningens julekoncerter her

Frederikssund
Islebjerg Kirke